REKOMMENDATIONER

Citat från personer som du kanske känner och några som du antagligen inte känner...

Om du vill ha stor fallhöjdsskillnad och ett boende och service i världsklass, du ska du komma till Bell 2 Lodge! Så är det bara. Terrängen, maten och boendet är så bra som det bara kan bli. Ripley Creek å andra sidan, bjuder på en otrolig och helt unik heliskiing-upplevelse på sitt eget sätt. Efter att ha rest runt i stora delar av världen, måste jag nog säga att just Ripley är en av mina starkaste skidåknings-upplevelser. Åken är riktigt långa och ofta branta och känslan av exklusiv ensamhet i det här jättelika området är oöverträffad. Staden Stewart och närliggande Hyder, är klassiska små bergsbyar som inte liknar någonting annat.

Todd Jones: Filmare och en av grundarna av Teton Gravity Research

Skidåkningen är mycket lik den i Alaska, men det har många fler alternativ för ner-dag typ skidåkning (dåligt väder skidåkning). Många träd körs med massor av funktioner i dem, klippor, kudde väggar, kudde poppers. Och med en upplåtelseform stort som en fjärdedel av Schweiz, kliade vi knappt ytan. ”Skidåkningen är mycket lik vad jag har upplevt i Alaska, men här finns många fler alternativ på lägre höjder när vädret inte är det bästa – bland annat med hur mycket skogsåkning som helst av alla slag. Med en yta som en fjärdel av hela Schweiz att åka i själva i små grupper, skrapade vi knappt på ytan av alla möjligheter som bjuds!

Seth Morrison: Skidlegend

Att kliva ut ur helikoptern och se den här vidsträckta terrängen som Ripley Creek erbjuder var definitivt en av mina höjdpunkter förra säsongen. Det var inspirerande och spännande, efter 10 dagar känns som om jag bara fick en liten provsmakning och kan knappt bärga mig innan jag får uppleva det igen!

Adam Clark, North Face / TGR Fotograf

Vi hade alla drömt om den här typen av skidåkning sedan vi satt och dreglade över Warren Millers filmer på 70-talet. Vidsträckta ospårade bowls av en storlek som skulle inrymma den genomsnittliga australiska skidorten. På toppen av allt detta gjorde LF-gänget vår upplevelse oförglömlig. Jag tror att modellen som man jobbar efter här är perfekt; kul lodge, god mat, fantasisk personal med en härligt avslappnad och prestigelös attityd. Tack för allt – det här var mycket professionellt

S. Andrea: Gäst

Det här hade alltid varit min drömresa och det blev ännu bättre än jag någonsin vågats hoppas på. Nu är jag både fast för livet och bortskämd som skidåkare också!!

Anonymous: Gäst

Jag åker skidor, jag kom för att åka och det fick jag också – min bästa skidsemester någonsin! Tack för allt, oerhört professionellt genomfört. Kom och hälsa på oss i Aspen vid tillfälle.

J. Martin: Gäst

Den här veckan gick äntligen en 30 år gammal dröm i uppfyllelse! Jag är fullständigt imponerad av er organisation och de ni samarbetar med. Tack så väldigt mycket för att ni tog hand om oss så väl och för ni hjälpte mig att till slut leva ut min dröm!

S. Moore: Gäst

Maten är helt fantastisk. Jag har själv jobbat på ett antal topphotel och kryssningsfartyg och jag måste säga att er personal verkligen ser till att varje dag får en perfekt avslutning.

A. Reeves: Gäst